AVÍS LEGAL

DADES IDENTIFICATIVES

En conformitat el tractament de les dades personals i a la protecció de la intimitat en el sector de les comunicacions electròniques, posem al seu coneixement la següent informació:

JAMO, SLU, és el titular del portal Web quarsandorra.com i subdominis, domiciliada en: Av. Meritxell 75, Edifici Quars. AD500 Andorra la Vella. (Principat d’Andorra), NRT L-700595-J, és l’encarregada de l’explotació, gestió i funcionament del portal Web esmentat anteriorment.

Si vol contactar amb nosaltres, pot fer-ho mitjançant correu electrònic info@quarsandorra.com, o bé a través del formulari de contacte de la nostra web.

INTRODUCCIÓ

El present Avís legal regula l’ús d’aquesta pàgina web. L’accés en la web és gratuït excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat pels usuaris.

ACCEPTACIÓ

La utilització del portal Web atribueix la condició d’usuari, i implica l’acceptació total i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per a JAMO, SLU en el mateix moment en què l’usuari accedeixi a la Web. En conseqüència, l’usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, ja que pot ser modificat.

INFORMACIÓ SOBRE ELS VINCLES «LINKS»

JAMO, SLU no es fa responsable de les webs no pròpies o de tercers, a les quals es pot accedir mitjançant vincles “links” o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers.

Qualsevol ús d’un vincle o accés a una Web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l’usuari, JAMO, SLU no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d’un vincle aliè a la web de quarsandorra.com, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la informació obtinguda a través d’ell, incloent-hi altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’ús o mal ús d’un vincle, tant en connectar al portal Web quarsandorra.com com en accedir a la informació d’altres webs des del mateix portal Web.

LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

JAMO, SLU fa tot el possible per a evitar qualsevol error en relació amb els continguts d’aquesta pàgina web.

JAMO, SLU adopta les mesures i els mecanismes necessaris per a garantir la seguretat de les comunicacions que es produeixin mitjançant el portal web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia dels continguts que es posen a la disposició dels usuaris.

JAMO, SLU no serà responsable dels danys que es puguin ocasionar al sistema informàtic dels usuaris per qualsevol causa aliena o no imputable a aquest lloc web, inclosos, sense limitacions, els danys ocasionats a causa d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic. Així mateix, JAMO, SLU tampoc respondrà de cap interrupció, error o fallada que es produeixi en el sistema, a causa d’un mal funcionament de la xarxa o dels servidors que estan connectats.

NO COMPARTEIXI LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

JAMO, SLU mai li enviarà un correu electrònic ni li trucarà per telèfon per a demanar-li que reveli o verifiqui dades del seu compte, ni els seus números de compte bancària o targeta de crèdit, ni qualsevol altre tipus d’informació personal. En cas que algú contacti amb vostè o de rebre un correu electrònic no sol·licitat que li demani algun de les dades anteriors, no respongui i comuniqui’l immediatament a JAMO, SLU, perquè procedeixin a la recerca de l’incident.