PRIVACITAT I CONSENTIMENT

INTRODUCCIÓ

Grup Quars Andorra, actua amb un compromís indestructible cap a la privadesa i protecció de les dades personals dels nostres clients. Aquesta Política de Privacitat detalla el tractament de dades personals realitzat per les nostres societats i marques comercials, en compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679 i en Llei orgànica 29/2021, de 28 d’octubre, sobre protecció de dades i drets digitals (LOPD i GDD, d’ara endavant LOPD).

IDENTITAT I CONTACTE DEL RESPONSABLE

Grup Quars Andorra comprèn les entitats següents, cadascuna amb el seu respectiu Número de Registre Tributari (NRT):

 • Denominació social: JAMO, S.L.U.
  NRT: L-700595-J
 • Denominació social: ARAP S.A.U.
  NRT: A-700444-S
 • Denominació social: QSHOPANDORRA VENTA ONLINE S.L.
  CIF: B65856627

  Domicili social: Av. Meritxell 75, Edificio Quars. AD500 Andorra la Vella. (Principat d’Andorra)
  Telèfon: +376874900
  Email: info@quarsandorra.com

  Aquestes entitats operen diverses marques comercials, incloent Quars Accessory Shop, TAG Heuer, Cartier, Pandora, Òptica Visual Andorrana, Ray-Ban, estacions de servei ARAP BP, i sabateries KRACK, entre d’altres.

  FINALITAT DEL TRACTAMENT

  Tractem les vostres dades personals amb les finalitats següents:

  • Proveir informació personalitzada i ofertes sobre els nostres productes i serveis.
  • Enviar comunicacions comercials i promocions.
  • Estendre invitacions a esdeveniments i participació en enquestes de màrqueting.
  El tractament de les vostres dades personals es basa en els interessos legítims, necessaris per a la gestió eficient de la nostra relació comercial i per oferir-vos els millors serveis i productes adaptats a les vostres necessitats. Aquest interès legítim s’exerceix dins del marc establert per l’article 47 del RGPD, garantint sempre un equilibri entre els nostres interessos comercials i els vostres drets i llibertats individuals.

  DESTINATARIS DE LES DADES

  Les dades personals poden ser compartides entre les entitats i les marques que conformen Grup Quars Andorra, respectant sempre les finalitats autoritzades pel seu consentiment.

  DRETS DE L’INTERESSAT

  Vostè té drets d’accés, rectificació, supressió, i altres drets detallats a la informació addicional. Per a exercir qualsevol dels drets esmentats, haurà de dirigir-se, aportant documentació que acrediti la seva identitat (DNI o passaport), mitjançant correu electrònic a proteccio.dades@quarsandorra.com

  PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

  A Grup Quars Andorra, ens comprometem a gestionar les dades personals dels nostres clients de manera responsable, assegurant el seu tractament només durant el temps necessari per a les finalitats establertes i conforme a les obligacions legals:

  • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i sig. Llei General Tributària (Llibres de comptabilitat…)
  • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (Accions personals sense termini especial)
  • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (Llibres de comptabilitat, factures…)
  • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.
  • Anonimització: Les dades que no es puguin associar a un individu identificable es podran conservar de manera indefinida.
  • Comunicacions comercials: Les dades dels usuaris subscrits a comunicacions comercials, incloent butlletins informatius, es conservaran fins que l’usuari sol·liciti la supressió, garantint el seu dret a revocar el consentiment en qualsevol moment.
  El nostre compromís és assegurar l’eliminació o anonimització de les dades personals quan deixin de ser necessàries per a les finalitats recollides.

  VALIDESA

  Aquesta Política de Privacitat és vigent des de 19 de febrer de 2024.

  Grup Quars Andorra es compromet a revisar i actualitzar aquesta Política de Privacitat regularment, en funció dels canvis en la legislació, normativa, jurisprudència, o pràctiques empresarials que puguin afectar el tractament de les dades personals dels nostres clients. La versió més actualitzada de la política estarà sempre disponible en el nostre lloc web.

  És responsabilitat del titular de les dades revisar periòdicament aquest document actualitzat per estar informat sobre els seus drets i obligacions respecte a la protecció de les seves dades personals en cada moment. Qualsevol modificació significativa en aquesta política serà comunicada als usuaris a través del nostre lloc web o mitjançant correu electrònic, segons correspongui.